Copyright © sinds 2005. All rights reserved.

Design by NIRI. Deze website is van Stichting NIRI.

Maslak-e-Alahazrat Stichting Noorani islamic research institute www.tangali.net
Home Over ons Portfolio Tasawwuf Publicaties Events Opleidingen Research

Qadri Razvi Noorani

Human Resource Accounting and Management

Nuclear Science and Technology Research Institute, Plasma Physics and Nuclear Fusion Research School, Tehran, Iran


A contingent approach: Syrian acceptance of E-Learning

Damascus University


Acceptance theories of innovation and modern methods in construction industry,

 Faculty of Civil Engineering, Czech Technical University, Prague


Open Loop Control, Competitive Model Business Planning, and ERP

AKdmkrd-DAI-TU Berlin and SFU Burnaby Singularity University


Business’ Contribution to Successful Business-IT alignment

Quint Wellington Redwood, Nederland


Study of the Role of High-Rise Building in Urban Pervious Surfaces (Case Study: District 22 in Tehran),

Vakili University, Iran


Physico-chemical Water Quality Assessment of Gilgel Abay River

Tana Sub-basin Organization (TaSBO), Ethiopia


Stanley Miller's Abiogenesis as a Global Nutrient Source] from Damian Gareth D'Souza,

RMIT University, Australië


River Water Pollution and Gastrointestinal Diseases

Universidad Autónoma Metropolitana, Mexico


Young People’s Perception on Environmental Change: Rural-Urban Perspectives

University of Dhaka, Bangladesh


Application of Actuarial Science in General Insurance

Institute of Actuaries, Seawoods Grand Central, Plot no R-1, Sector 40, Seawoods, Near Seawoods Railway Station, Navi Mumbai, India

 

Arberry’s Translation of Conjunctions in the Qur’anic Dialogue

The purpose of this paper is to investigate the procedures followed by Arthur Arberry in translating conjunctions in Qur’anic dialogue considering the dialogue between the Prophets and their people as an example. Arberry’s translation is selected because it is a translation written by a non-religious translator without prejudice and is widely prominent among academics.

Peer Review-proces


Peer review in al zijn structuren speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de kwaliteit van wetenschappelijke output. Peer review is een proces waarbij het wetenschappelijke werk van andere wetenschappers in hetzelfde veld wordt geëvalueerd. De procedure is in hoge mate afhankelijk van vertrouwen en vereist dat alle betrokkenen zich verantwoordelijk en ethisch gedragen.


Wanneer we een origineel artikel ontvangen, zal de hoofdredacteur of assistent-redacteur of de sectieredacteur eerst beslissen of het artikel voldoet aan de formele criteria die zijn aangegeven in de auteursrichtlijnen en of het past binnen de doelstellingen en reikwijdte van het tijdschrift.


Alle artikelen worden behandeld door een redactielid die geen belangenconflict heeft met een van de auteurs van het manuscript. Alle manuscripten zullen een dubbelblind peer-reviewproces ondergaan, waarbij de auteurs en recensenten elkaars identiteit niet kennen om de hoogste kwaliteit van het tijdschrift te garanderen.De redacteur voor artikelverwerking selecteert de potentiële recensenten voor elk artikel en mag (i) geen co-auteurspublicaties hebben met de auteur en (ii) niet gelieerd zijn aan dezelfde instelling als de auteur (s). Alle artikelen behalve redactionele artikelen worden verzonden voor peer review en er worden ten minste twee commentaren per manuscript verzameld. Reviewers wordt gevraagd hun review binnen twee weken af ​​te ronden; zij mogen de beoordelingsperiode echter verlengen om hun rapport in te vullen en in te dienen.


Peer-reviewers kunnen een van de volgende aanbevelingen doen voor de redactie:


Wanneer alle recensenten hun rapporten hebben ingediend, kan de redacteur een van de volgende redactionele aanbevelingen doen:


Herziening

Formele herziening kan nodig zijn als de taal of stijl ondermaats is. Om een ​​snelle publicatie te vergemakkelijken, krijgen auteurs maximaal twee weken de tijd voor kleine / grote herzieningen, met mogelijke verlengingen tot 4 weken. Het aantal revisies hangt af van de behoefte aan het aantal wijzigingen / bewerkingen die nodig zijn in het artikel volgens de instructies van de redacteur / recensenten om de kwaliteit van het artikel te waarborgen voordat ze gepubliceerd worden.


Publicatie

Als het manuscript wordt geaccepteerd, ontvangt de auteur een proefproef om eventuele definitieve correcties aan te brengen. Zodra dit is gebeurd, verschijnt het manuscript in het gedeelte Artikelen in de pers op de website van het tijdschrift. Alle geaccepteerde peer-reviewed manuscripten worden online gepubliceerd en zijn citeerbaar door de digitale objectidentificatie (DOI) die is toegewezen op het moment van online publicatie.

External Peer Reviewer of Journals

Peer Review wetenschappelijke papers